ADVANCE

ADVANCE Partners

Het ADVANCE-project bestaat uit 7 partners uit 5 verschillende landen: Griekenland, Cyprus, België, Kroatië en Servië.

SIGMA BUSINESS NETWORK

(TOURNIS SYMVOULEFTIKI EE) is een adviesbureau dat voorziet in de essentiële behoeften van het bedrijfsleven en een van onze partners op het gebied van Zakelijke Veerkracht, Bestuur, Risico & Conformiteitsbeheer, Incident & Crisis Management, Bedrijfscontinuïteitsbeheer, Informatiebeveiliging en Privacy Management. SIGMA maakt gebruik van wereldwijd gevestigde methodologieën en Best Practices, aangepast aan de specifieke business & operationele individualiteiten van elke klant (en project) en beantwoordend aan de meerderheid van de internationale & nationale normen, voorschriften en wetgevingen, of individueel klantenbeleid. SIGMA is gevestigd in de Europese Unie en levert hoogwaardige diensten en oplossingen aan bedrijven en overheidsinstellingen in Europa, de Balkan en het Midden-Oosten, in alle bedrijfssectoren en bedrijfstakken, zoals banken, telecombedrijven, technologiebedrijven, farmaceutische industrie, energie, gezondheidszorg, verzekeringen, effectenbeurzen, loterijen, detailhandel, groothandel, de auto-industrie enzovoort.

9 KRYSTALLI Str. 14565 Agios Stefanos , Griekenland | 0030 210 2526321 | info@thesigmanet.com

EUGENE GLOBAL

E.G. Eugene Global Ltd is een onderneming opgericht in 2010, met een visie om betrouwbare oplossingen te ontwikkelen en te leveren, om consultancydiensten en training van hoge kwaliteit te leveren, die de behoeften dekken op het gebied van business, bedrijfsvoering, bestuur en informatietechnologie. Het bedrijf is gevestigd in Limassol Cyprus en levert haar diensten en oplossingen aan alle soorten organisaties, zowel privé als publiek. Wij opereren lokaal, in de regio en op internationaal niveau en typische klanten zijn bedrijven en organisaties van alle groottes, van grote bedrijven tot KMO’s, in Cyprus, Europa en het Midden-Oosten. Eugene richt zich voortdurend op de waarde, de professionele ontwikkeling en het welzijn van haar mensen. Ons team bestaat uit gespecialiseerde en gecertificeerde professionals en experten, met een lange ervaring en expertise in hun vakgebied. Al onze managers en senior experts hebben meer dan 20 jaar ervaring in lokale en internationale omgevingen en gebruiken hun achtergrond, soft skills en maturiteit om onze klanten waarde te bieden.

5 Seychellon, 3067, Lemessos, Cyprus | 00357 96 33 1006 | info@eugeneglobal.eu

NTUA

De Nationale Technische Universiteit van Athene (NTUA), opgericht in 1836, is de oudste en meest prestigieuze onderwijsinstelling van Griekenland op het gebied van technologie. NTUA heeft ongeveer 400 mensen in dienst als academisch personeel, 400 wetenschappelijke assistenten en 550 administratieve en technische medewerkers. NTUA participeert via de School of Mining and Metallurgical Engineering (SMME), en meer in het bijzonder met het Laboratory of Mining and Environmental Technology (LMET) van het Department of Mining Engineering. LMET biedt een aantal bachelor- en postdoctorale cursussen aan in verband met, onder andere, milieubeheer, industrieel en stedelijk beheer, en financiële en kosten-batenanalyse, enz. LMET is betrokken bij meer dan 75 onderzoeksprojecten die zowel door de particuliere als de openbare sector worden gefinancierd, samen met onderzoeksprogramma’s die door de EG worden gefinancierd. Een belangrijk deel van dit onderzoek betreft het afvalbeheer, vooral met betrekking tot industrieel en gevaarlijk afval.

9 Iroon Polytechniou str Zografou Campus 15780 Zografou, Griekenland | 0030 210 7722214 | info@tminetech.metal.ntua.gr

D-Waste

D-Waste is een milieuadviesbureau dat gespecialiseerd is in afvalbeheer en oplossingen voor voedselafval. D-Waste bestaat uit een wereldwijd team van deskundigen, met meer dan 20 jaar ervaring in afvalbeheer. D-Waste is betrokken geweest bij vele particuliere en openbare projecten in Griekenland en daarbuiten op het gebied van afvalbeheer, preventie van voedselafval en managementoplossingen, en heeft ook deelgenomen aan diverse innovatieve EU-programma’s. D-Waste heeft in meer dan 20 landen gewerkt, met verschillende culturele, economische en sociale omstandigheden, en levert volledig op maat gemaakte, betaalbare en hoogwaardige afvalbeheerdiensten ter ondersteuning van zijn klanten wereldwijd. De filosofie en aanpak van D-Waste is om advies op het gebied van afvalbeheer gemakkelijk toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen die dat nodig heeft.

141B Acharnon str 10446 Athene, Griekenland | 0030 2108627598 | info@d-waste.com

City of Zadar

De stad Zadar is een lokaal zelfbestuur, dat is ingesteld bij de wet inzake lokaal zelfbestuur en de wet inzake de grondgebieden van de provincies, steden en gemeenten in de Republiek Kroatië. De stad heeft 200 werknemers en 13 administratieve afdelingen en kantoren. Het bestuursgebied van de stad Zadar omvat de stad Zadar, die ongeveer 75 000 inwoners telt, vier nabijgelegen plaatsen en zeven eilanden. De bevoegdheden van deze lokale overheidsinstantie zijn de volgende: inrichting van stadswijken en huisvesting, ruimtelijke ordening en stadsplanning, gemeentelijke economie, kinderopvang, maatschappelijk welzijn, eerstelijnsgezondheidszorg, onderwijs en basisonderwijs, cultuur, fysieke cultuur en sport, consumentenbescherming, bescherming en verbetering van de natuurlijke omgeving, brand- en civiele bescherming, verkeer in haar gebied, onderhoud van openbare wegen, bouwnijverheid, energie-efficiëntie, uitgifte van documenten voor fysieke planning en bouwnijverheid en andere werkzaamheden in overeenstemming met speciale wetten. De stad Zadar is een actieve deelnemer op het gebied van transnationale en grensoverschrijdende samenwerking met een lange traditie van samenwerking met tal van buitenlandse lokale overheden en internationale organisaties. De missie is een verantwoordelijk en efficiënt beheer van openbare aangelegenheden, alsmede transparant werk van het stadsbestuur in overeenstemming met de belangen en behoeften van haar burgers. Bovendien is Zadar de grootste stad en het centrum van het district Zadar, en heeft het dus niet alleen de grootste invloed op zijn burgers, maar ook op de burgers in de omgeving.

Narodni trg 1, 23000 Zadar, Kroatië | 00385 23 208 006 | eufondovi@grad-zadar.hr

Horeca Partners

Horeca Partners is een commerciële organisatie gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties op het gebied van kwalificatieverhoging van personeel in de toeristische en vrijetijdsindustrie. Onze experts helpen deze bedrijven en overheidsinstellingen bij het nemen van strategische beslissingen op het gebied van ontwikkeling, kwalificatie en beoordeling van de kennis, vaardigheden en competenties van hun personeel. Horeca Partners is de grootste organisatie op het gebied van adviesverlening in de toeristische en vrijetijdssector in de Antwerpse regio. Onze klanten zijn hotels, steden en gemeenten, provincies, restaurants, wellness, b&b’s, wijnhuizen, enz. In onze portfolio bieden wij ook ondersteuning op het vlak van algemeen en strategisch management, operationeel en organisatorisch management, marketing, human resources en haalbaarheidsstudies. Wij hebben veel contacten in de Belgische toeristische sector, in bijna alle geledingen van de toeristische industrie en op vele overheidsniveaus. Horeca Partners biedt diensten aan zowel in de vorm van individuele of team coaching, klassikale training, project management en crisis management. We hebben vele trainingen ontwikkeld en gegeven en hebben een goed netwerk bij universiteiten en hotelscholen in de regio Vlaanderen. Horeca Partners zal aan het partnership de know-how van de industrie en de ervaring met internationale projecten en met toeristische managers / KMO eigenaars toevoegen, gekoppeld aan onze intensieve trainingsexpertise.

Desguinlei 184 2018 Antwerpen België | 0032 (0)3 260 60 90 | info@horecapartners.be

City of Novi Sad

De stad Novi Sad Het stadsbestuur voor milieubescherming voert zijn activiteiten en verantwoordelijkheden uit in overeenstemming met besluiten en andere algemene akten van het stadsbestuur, de gemeenteraad en de burgemeester, door toepassing van wetten en andere regelgeving. Een van de belangrijkste prioriteiten van het stadsbestuur voor milieubescherming is het herstel van het groen in onze stad en de verbetering van de kwaliteit van het leven in Novi Sad. Het stadsbestuur voor milieubescherming voert activiteiten uit in verband met de voortdurende controle en systematische monitoring van het milieu, via erkende professionele organisaties (luchtkwaliteit, allergene pollen in de lucht, waterkwaliteit (oppervlaktewater), omgevingslawaai). Het stadsbestuur coördineert, stimuleert, helpt en neemt deel aan de uitvoering van programma’s, projecten en acties die worden uitgevoerd door wetenschappelijke instellingen, openbare nutsbedrijven en andere openbare ondernemingen, om op korte termijn resultaten te boeken en de duurzaamheid van de stad te vergroten. Onderwijs en bewustmaking van milieubescherming zijn zeer belangrijke onderdelen van de activiteiten van het stadsbestuur. Ons team werkt aan milieukwesties door alle generaties van burgers voor te lichten. Het doel is om mensen aan te moedigen verantwoordelijk te zijn en vandaag actie te ondernemen om de toestand van de stad morgen te verbeteren. De verplichting tot primaire scheiding is vastgelegd in de wet op het afvalbeheer en voorzien in het regionale afvalbeheerplan voor de stad Novi Sad en de gemeenten Bačka Palanka, Bački Petrovac, Beočin, Žabalj, Srbobran, Temerin en Vrbas voor de periode 2019-2028, en zal worden uitgewerkt in het lokale afvalbeheerplan voor de stad Novi Sad, voor de periode 2021-2030. Het stadsbestuur voor milieubescherming heeft het belang van duurzame ontwikkeling erkend en zal doorgaan met activiteiten die het belang van duurzame ontwikkeling en het belang van de uitvoering ervan in alle aspecten van het leven in de stad benadrukken.

110a Rumenacka, 21113 Stad Novi Sad, Servië. | 38121421109 | zivotnasredina@uprava.novisad.rs